Beren Saat’in dedesi kaçakçı çıktı!

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İran’dan kilimiçinde uyuşturucu getirildiği yönündeki bilgiler üzerine harekete geçti. 23 Haziran’da Fatih’te bir kilimdükkanına düzenlenen operasyonda Amir K. ve Arshad A. gözaltına alındı. Bu kişilerin verdiği bilgiler ışığında Bakırköy’de tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonlarda da 6 kişi gözaltına alındı. Sultanahmet’teki kilimdükkanında ve diğer adreslerde yapılan aramalarda 2 kilo 507 gramafyon sakızı ele geçirildi.

TÜRK VATANDAŞI OLMUŞ

Zanlıların uyuşturucuyu kilimlerin kenar kısmındaki kemerin içine sakladığı belirtildi. Polis, zanlılar arasında bulunan İran uyruklu AmirK’nın Türk vatandaşlığına geçtiğini belirledi. AmirK’nın son olarak Yılmaz Erdoğan,Monica Belluci ve Beren Saat’in de rol aldığı “Gergedanın Son Şiiri” isimli filmde Belluci’nin babasını oynadığı belirtildi. Saat ise filmde Bellucu’nin kızı rolündeydi. 8 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İranlı yönetmen Bahman Ghobadi’nin yönettiği “Gergedanın Son Şiiri” isimli filmin çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da yapılmıştı. Ünlü İtalyan oyuncu Monica Belluci çekimler için İstanbul’a gelmişti.

Post Author: SerGe

Leave a Reply